Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LUCILU SPORT (1332882) - Los Sancochos (797652) » 633855330: T58/J11/VI

Liga 633855330 Información oficial sobre el partido 633855330 en Hattrick

02.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 11 / VI.510 (14828)

LUCILU SPORT Alineación oficial del equipo 'LUCILU SPORT' en el partido 2 - 1 chevagol f.c. Alineación oficial del equipo 'chevagol f.c.' en el partido
Lex Breyne (86') 1 - 0
1 - 1 Sebastià de Franch (87')
Sejdi Ngjelo (89') 2 - 1
LUCILU SPORT Alineación oficial del equipo 'LUCILU SPORT' en el partido 2 - 1 chevagol f.c. Alineación oficial del equipo 'chevagol f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LUCILU SPORT Alineación oficial del equipo 'LUCILU SPORT' en el partido 0 - 4 chevagol f.c. Alineación oficial del equipo 'chevagol f.c.' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LUCILU SPORT

Goles Goles

  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Lex Breyne va donar a LUCILU un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Issa Malik Al-Mansoory encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Sejdi Ngjelo només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LUCILU va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sebastian Gühl, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Issa Malik Al-Mansoory era fer passades de llarga distància. Al minut 36 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Lex Breyne però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sejdi Ngjelo de LUCILU la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

chevagol f.c.

Goles Goles

  • 162 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Sebastià de Franch, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Claudio Nicolas Garafoni va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Venkataraghavan Kakarlapudi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): chevagol va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Venkataraghavan Kakarlapudi va desviar el xut final de Teodor Gołębiewski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): chevagol va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Sebastià de Franch va quedar-se sol davant el porter Venkataraghavan Kakarlapudi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 235 Minuto 72 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Gaweł Moskalewicz gairebé marca per a chevagol al minut 72 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Anatol' Man'ko ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Anatol' Man'ko va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.