Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ASTURIAS PARAISO NATURAL (1581966) - KK Werder Bremen (313432) » 633847150: T58/J2/VI

Liga 633847150 Información oficial sobre el partido 633847150 en Hattrick

01.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 2 / VI.436 (14754)

ASTURIAS PARAISO NATURAL Alineación oficial del equipo 'ASTURIAS PARAISO NATURAL' en el partido 0 - 1 Werder Semen Alineación oficial del equipo 'Werder Semen' en el partido
0 - 1 Joris Coquard (34')
ASTURIAS PARAISO NATURAL Alineación oficial del equipo 'ASTURIAS PARAISO NATURAL' en el partido 0 - 1 Werder Semen Alineación oficial del equipo 'Werder Semen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ASTURIAS PARAISO NATURAL Alineación oficial del equipo 'ASTURIAS PARAISO NATURAL' en el partido 1 - 0 Werder Semen Alineación oficial del equipo 'Werder Semen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASTURIAS PARAISO NATURAL

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Marko Marksteiner va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ASTURIAS.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Franco Sansoni va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ASTURIAS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 205 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Adolf Kobera era fer passades de llarga distància. Al minut 71 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Franco Sansoni però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Werder Semen

Goles Goles

  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): El contraatac de Werder va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Joris Coquard va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Adolf Kobera es va comportar com un juvenil al minut 49 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Werder sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Klaus Pleinert, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Werder va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Klaus Pleinert, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Victor Seghedin s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.