Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CDN JAPON C.F. (773470) - Black Bullss (315026) » 633847018: T58/J11/VI

Liga 633847018 Información oficial sobre el partido 633847018 en Hattrick

02.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 11 / VI.433 (14751)

CDN JAPON C.F. Alineación oficial del equipo 'CDN JAPON C.F.' en el partido 1 - 1 Black Bullss Alineación oficial del equipo 'Black Bullss' en el partido
壮一郎 (Soichiro) 庄司 (Shoji) (34') 1 - 0
1 - 1 Radu-Andrei Jalbă (37')
CDN JAPON C.F. Alineación oficial del equipo 'CDN JAPON C.F.' en el partido 1 - 1 Black Bullss Alineación oficial del equipo 'Black Bullss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CDN JAPON C.F. Alineación oficial del equipo 'CDN JAPON C.F.' en el partido 1 - 3 Black Bullss Alineación oficial del equipo 'Black Bullss' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,8 % 80,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CDN JAPON C.F.

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 悠佑 (Yusuke) 乗松 (Norimatsu) va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Gianfrancesco Bufalieri va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Arseniy Duksin no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en 壮一郎 (Soichiro) 庄司 (Shoji) estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 48 per blocar una centrada d'en 壮一郎 (Soichiro) 庄司 (Shoji) va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CDN J.C.F.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): CDN J.C.F va estar a punt de posar-se per davant al minut 75 però 康平 (Kohei) 岸下 (Kishishita) va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): 壮一郎 (Soichiro) 庄司 (Shoji) va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 84. En 貴之 (Takayuki) 山家 (Yamaga) va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a 翔太 (Shota) 皆川 (Minagawa) després que el jugador de CDN J.C.F li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Black Bullss

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Radu-Andrei Jalbă que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Arseniy Duksin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Bullss va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 82, quan Antonello Cattin va quedar-se sol davant el porter 翼 (Tsubasa) 牧野 (Makino), però aquest va poder aturar el xut.