Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recreativo Tojeño (120374) - Pilgrims F.C. (989487) » 633846734: T58/J10/VI

Liga 633846734 Información oficial sobre el partido 633846734 en Hattrick

26.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 10 / VI.428 (14746)

Recreativo Tojeño Alineación oficial del equipo 'Recreativo Tojeño' en el partido 1 - 1 Pilgrims F.C. Alineación oficial del equipo 'Pilgrims F.C.' en el partido
Joaquín Begué (51') 1 - 0
1 - 1 Frank Pritzelwitz (59')
Recreativo Tojeño Alineación oficial del equipo 'Recreativo Tojeño' en el partido 1 - 1 Pilgrims F.C. Alineación oficial del equipo 'Pilgrims F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Recreativo Tojeño Alineación oficial del equipo 'Recreativo Tojeño' en el partido 1 - 1 Pilgrims F.C. Alineación oficial del equipo 'Pilgrims F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,1 % 34,5 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreativo Tojeño

Goles Goles

  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): El jugador Joaquín Begué de Tojeño, després de 51 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Carlos León va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tojeño que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 23 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Pauliño Santos va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Tojeño a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Carles Dinarès va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Pilgrims F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Pilgrims van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 59, quan Frank Pritzelwitz va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pilgrims va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Poul Dalsgarð va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Pilgrims van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 24, però el xut de Matti Rovio des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Dušan Riečica va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Janne-Matti Sinettä estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Niklas Krammer, als 64 minuts, va fallar per ben poc.