Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celta Nil (777856) - De Que Planeta Viniste (992019) » 633836423: T58/J2/VI

Liga 633836423 Información oficial sobre el partido 633836423 en Hattrick

01.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 2 / VI.298 (14616)

Celta Nil Alineación oficial del equipo 'Celta Nil' en el partido 2 - 0 De Que Planeta Viniste Alineación oficial del equipo 'De Que Planeta Viniste' en el partido
Arnau Fargas (56') 1 - 0
Roger Ivanenko (82') 2 - 0
Celta Nil Alineación oficial del equipo 'Celta Nil' en el partido 2 - 0 De Que Planeta Viniste Alineación oficial del equipo 'De Que Planeta Viniste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Celta Nil Alineación oficial del equipo 'Celta Nil' en el partido 1 - 0 De Que Planeta Viniste Alineación oficial del equipo 'De Que Planeta Viniste' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celta Nil

Goles Goles

  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 56 gràcies a la jugada de Arnau Fargas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Celta pel centre va donar un gran resultat: el gol de Roger Ivanenko va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vince Kiek es va comportar com un juvenil al minut 30 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Anders Högborg! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Celta ho intentava per la dreta per mitjà de Kwok Min Feng, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Elmar Aufdenblatten de Celta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

De Que Planeta Viniste

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Planeta, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Luis Tejedor va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): Planeta va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Fabio Librizzi va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Vittorio Cavia va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Planeta que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40, Ireneusz Rzepkowski de Planeta va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Tejedor de Planeta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.