Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtavikk (440856) - makala FC (309212) » 633833486: T58/J11/VI

Liga 633833486 Información oficial sobre el partido 633833486 en Hattrick

02.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 11 / VI.245 (14563)

Els Pimpollos Alineación oficial del equipo 'Els Pimpollos' en el partido 0 - 4 flechas c.f. Alineación oficial del equipo 'flechas c.f.' en el partido
0 - 1 Ismael Mallol (39')
0 - 2 Vincent Bloemen (40')
0 - 3 Michal Dalecký (72')
0 - 4 Giuseppe Benatti (76')
Els Pimpollos Alineación oficial del equipo 'Els Pimpollos' en el partido 0 - 4 flechas c.f. Alineación oficial del equipo 'flechas c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Els Pimpollos Alineación oficial del equipo 'Els Pimpollos' en el partido 0 - 4 flechas c.f. Alineación oficial del equipo 'flechas c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Pimpollos

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Josep Albert Bruach va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ricardo Capus rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 200 Minuto 48 (Ocasión de falta): Antonio Muro Nájera va xutar una falta al minut 48 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Villamizar de Pimpollos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

flechas c.f.

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ismael Mallol, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de flechas, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Vincent Bloemen va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Domonkos Kázmér va acabar en una passada genial cap al jugador de flechas Michal Dalecký, que va marcar el 0 - 3.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Giuseppe Benatti va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 4 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Vincent Bloemen ja els havia advertit que el porter contrari, en Cristian Seras Valiente, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): flechas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cristian Seras Valiente va desviar el xut final de Jesper Bonde després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Michal Dalecký va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Cristian Seras Valiente va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 287 Minuto 54 (Ocasión tiro lejano): El flechas se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 54, en Michal Dalecký va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Davud Tarčin va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 61, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, el flechas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Denis Shunin s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.