Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porrusky (989920) - Los mensajeros del gol (121702) » 633829443: T58/J8/VI

Liga 633829443 Información oficial sobre el partido 633829443 en Hattrick

12.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 8 / VI.173 (14491)

Ahh!! Daimielll Alineación oficial del equipo 'Ahh!! Daimielll' en el partido 3 - 3 Los mensajeros del gol Alineación oficial del equipo 'Los mensajeros del gol' en el partido
Estanislau Nores (8') 1 - 0
1 - 1 Sebastian Mihalache (43')
1 - 2 Iulian-Mihai Zirbo (43')
Estanislau Nores (49') 2 - 2
Affi Tamir (78') 3 - 2
3 - 3 Paco Peón (86')
Ahh!! Daimielll Alineación oficial del equipo 'Ahh!! Daimielll' en el partido 3 - 3 Los mensajeros del gol Alineación oficial del equipo 'Los mensajeros del gol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Ahh!! Daimielll Alineación oficial del equipo 'Ahh!! Daimielll' en el partido 4 - 4 Los mensajeros del gol Alineación oficial del equipo 'Los mensajeros del gol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,1 % 40,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ahh!! Daimielll

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Daimielll va ser Estanislau Nores.
  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Daimielll equilibrava la balança al minut 49. En Estanislau Nores, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 105 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 78, Miguel Velzunza va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Affi Tamir que, sense oposició, la va convertir en gol 3 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Dario Trulli una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 21, però una magnífica aturada de Ioannis Tselekis va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Velzunza va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 43, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ainars Čaks de Daimielll amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Jean-François Rémy de Daimielll va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Douša de Daimielll va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los mensajeros del gol

Goles Goles

  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 43 minuts Sebastian Mihalache va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Iulian-Mihai Zirbo va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 161 Minuto 86 (Gol por el centro): mensajeros van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 86, quan Paco Peón va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): mensajeros va ser a punt de marcar al minut 71, quan el seu jugador Santiago Sáez Oliván va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Sebastian Mihalache va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Maurizio von Atzigen de mensajeros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.