Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinedenc City (1366045) - yexzy team (1366167) » 633819763: T58/J10/V

Liga 633819763 Información oficial sobre el partido 633819763 en Hattrick

26.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 10 / V.256 (5771)

Pinedenc City Alineación oficial del equipo 'Pinedenc City' en el partido 5 - 3 Atlético Cholitos Alineación oficial del equipo 'Atlético Cholitos' en el partido
Pantelis Germanakos (14') 1 - 0
Germano Sá Vieira (26') 2 - 0
2 - 1 Aarne Pelli (32')
Julen Granullas (36') 3 - 1
3 - 2 Heinrich Möglich (63')
Delfim Moreira Pires (67') 4 - 2
4 - 3 Joe Halabi (72')
Julen Granullas (77') 5 - 3
Pinedenc City Alineación oficial del equipo 'Pinedenc City' en el partido 5 - 3 Atlético Cholitos Alineación oficial del equipo 'Atlético Cholitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pinedenc City Alineación oficial del equipo 'Pinedenc City' en el partido 6 - 0 Atlético Cholitos Alineación oficial del equipo 'Atlético Cholitos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinedenc City

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): PND City, atacant per l'esquerra al minut 14, va aprofitar el magnífic llançament de Pantelis Germanakos per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): PND City va aconseguir el 2 - 0 quan Germano Sá Vieira va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): PND City va augmentar la diferència quan Julen Granullas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de PND City pel centre va donar un gran resultat: el gol de Delfim Moreira Pires va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Julen Granullas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ralf Widergård va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del PND City van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Delfim Moreira Pires, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pantelis Germanakos va rematar alt.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pantelis Germanakos de PND City va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ladislau Tomàs per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Policarpio Toledano va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Jordi Punyet de PND City va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atlético Cholitos

Goles Goles

  • 151 Minuto 32 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 32, el jugador visitant Aarne Pelli va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Un mica després, Heinrich Möglich de Cholitos va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Cholitos sabia com jugar al contraatac, i al minut 72, Joe Halabi va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cholitos, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Ricardo Claudio Fabi Galladini va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Ian Tutzauer de Cholitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joe Halabi de Cholitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.