Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Castellote (1430971) - valientes (776145) » 633817614: T58/J5/V

Liga 633817614 Información oficial sobre el partido 633817614 en Hattrick

22.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 5 / V.218 (5731)

Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido 2 - 0 Decasa FC Alineación oficial del equipo 'Decasa FC' en el partido
Wallen da Silva (28') 1 - 0
Óscar María Garmendia (89') 2 - 0
Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido 2 - 0 Decasa FC Alineación oficial del equipo 'Decasa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido 2 - 0 Decasa FC Alineación oficial del equipo 'Decasa FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Castellote

Goles Goles

  • 120 Minuto 28 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Wallen da Silva al minut 28, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Castellote i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Castellote a 2 - 0. Óscar María Garmendia va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Castellote va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Víctor Hors va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Florian Wörndl.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Florian Wörndl al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Zaïd zairi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Óscar María Garmendia. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Decasa FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Decasa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Janick Cuénot, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Rafał Wolter no va ser aprofitada per en Oreste Stevoli que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Decasa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en David Moliner, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 56 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Decasa sortien al contraatac. La falta llançada per Rafał Wolter va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Iso Weckherlin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.