Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

superbm (312816) - ARTISTAS F.C. (1372370) » 633809966: T58/J11/V

Liga 633809966 Información oficial sobre el partido 633809966 en Hattrick

02.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 11 / V.81 (5594)

superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido 1 - 3 Lumbartola Alineación oficial del equipo 'Lumbartola' en el partido
0 - 1 Rafael Orquín (5')
Jaanus Raud (6') 1 - 1
1 - 2 Shakra Eliazer (22')
1 - 3 Daniel Murillo (24')
superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido 1 - 3 Lumbartola Alineación oficial del equipo 'Lumbartola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido 2 - 0 Lumbartola Alineación oficial del equipo 'Lumbartola' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

superbm

Goles Goles

  • 113 Minuto 6 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jaanus Raud de superbm va aconseguir igualar el partit al minut 6, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): Janne Sillanpää hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Valter Lušić havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Claus Büdesheim! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): superbm va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 81 que Luis Ciguerondo no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Lumbartola

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): El jugador Rafael Orquín de LUMBARTOLA es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 22 minuts quan Shakra Eliazer va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a LUMBARTOLA.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Daniel Murillo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rafael Orquín. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Óscar Agrelo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de LUMBARTOLA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 235 Minuto 77 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Esteban Eloregui gairebé marca per a LUMBARTOLA al minut 77 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del LUMBARTOLA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Michalis Proedropoulos, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 79 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Michalis Proedropoulos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.