Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapido Baleares (1368648) - GanyanPower (125785) » 633809956: T58/J8/V

Liga 633809956 Información oficial sobre el partido 633809956 en Hattrick

12.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 8 / V.81 (5594)

Malvividores Alineación oficial del equipo 'Malvividores' en el partido 0 - 1 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
0 - 1 Carlos Sabando (34')
Malvividores Alineación oficial del equipo 'Malvividores' en el partido 0 - 1 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malvividores Alineación oficial del equipo 'Malvividores' en el partido 0 - 1 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malvividores

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Malvividores van sortir al contraatac al minut 33, però Manuel Suárez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Heinz Hoeffleur va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Malvividores que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Malvividores va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ramón Laguillo Fernandez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ignacio Roca, el jugador de Malvividores va ser expulsat al minut 81.

GanyanPower

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 34, quan Carlos Sabando va posar els visitants GanyanPower per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): GanyanPower va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Ignacio Palafox Castro va quedar-se sol davant el porter Elchanan Syrkin, però aquest va poder aturar el xut.
  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Guillermo Horteu va rebre molts aplaudiments. Al minut 35 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Ignacio Cubillos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Elchanan Syrkin, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip GanyanPower Heini Offen quasi marca al minut 50 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ignacio Palafox Castro l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ignacio Cubillos. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Heini Offen va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ignacio Palafox Castro rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.