Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Südtribüne Alicante C.F. (436995) - muralla escudo (1578769) » 633809610: T58/J6/V

Liga 633809610 Información oficial sobre el partido 633809610 en Hattrick

29.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 6 / V.75 (5588)

Al-Andalus C.F. Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus C.F.' en el partido 2 - 1 Los Chicos Feroces Alineación oficial del equipo 'Los Chicos Feroces' en el partido
Marc Boulton (40') 1 - 0
1 - 1 Rigoberto Barrero (78')
Jude Mack (79') 2 - 1
Al-Andalus C.F. Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus C.F.' en el partido 2 - 1 Los Chicos Feroces Alineación oficial del equipo 'Los Chicos Feroces' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Al-Andalus C.F. Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus C.F.' en el partido 5 - 0 Los Chicos Feroces Alineación oficial del equipo 'Los Chicos Feroces' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al-Andalus C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marc Boulton, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Al-Andalus se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 40.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 els aficionats van embogir quan en Jude Mack va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Al-Andalus.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al-Andalus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Dimitri Zambotti va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Dimitri Zambotti va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Al-Andalus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Sorjo Leppilahti, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en António Matos va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Mushfiqur Alim per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jude Mack va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Los Chicos Feroces

Goles Goles

  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Feroces el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Rigoberto Barrero va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Borrego de Feroces va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.