Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcelonet (125333) - Pain Team C.F. (120761) » 633808847: T58/J11/V

Liga 633808847 Información oficial sobre el partido 633808847 en Hattrick

02.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 11 / V.61 (5574)

brunyi Alineación oficial del equipo 'brunyi' en el partido 1 - 0 Pain Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Pain Team C.F.' en el partido
Iluntz Kilimodi (76') 1 - 0
brunyi Alineación oficial del equipo 'brunyi' en el partido 1 - 0 Pain Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Pain Team C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
brunyi Alineación oficial del equipo 'brunyi' en el partido 2 - 0 Pain Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Pain Team C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

brunyi

Goles Goles

  • 139 Minuto 76 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Iluntz Kilimodi! Un inimaginable dribbling sobre Julián Mauro va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 0 per a brunyi.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Richard Brighi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de brunyi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56, Jeremy Bila-Natzmer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Amar Sabara va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant 邵 (Shao) 凯彬 (Kaibin) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 78 podia haver acabat en gol, però 邵 (Shao) 凯彬 (Kaibin) va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Dietmar Wöhnhart una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de 邵 (Shao) 凯彬 (Kaibin) va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Pain Team C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Pain van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Leonel Ordaz, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 205 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Orlando Lynch era fer passades de llarga distància. Al minut 52 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Xavi Sampol però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pain va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alejandrino Yataco, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pain va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Leonel Ordaz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pain va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alejandrino Yataco va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pain, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Ivan Olsson va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.