Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catabois United (1438479) - Valdemembra FC (1414565) » 633808326: T58/J7/V

Liga 633808326 Información oficial sobre el partido 633808326 en Hattrick

05.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 7 / V.52 (5565)

Catabois United Alineación oficial del equipo 'Catabois United' en el partido 2 - 3 Los Perejiles Alineación oficial del equipo 'Los Perejiles' en el partido
0 - 1 Joan Miquel Rotger (31')
César Wolf (60') 1 - 1
Telmo Berbegal (68') 2 - 1
2 - 2 Abdelouaris Benkirane (74')
2 - 3 Ciro Amoriello (89')
Catabois United Alineación oficial del equipo 'Catabois United' en el partido 2 - 3 Los Perejiles Alineación oficial del equipo 'Los Perejiles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Catabois United Alineación oficial del equipo 'Catabois United' en el partido 0 - 2 Los Perejiles Alineación oficial del equipo 'Los Perejiles' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catabois United

Goles Goles

  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Catabois eren letals, i César Wolf va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 137 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Noah-James Brandtner va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 68 de joc. Telmo Berbegal es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Catabois van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 24 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Giancarlo Arnese, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Los Perejiles

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Joan Miquel Rotger quedar desmarcat i marcar per a Perejiles al minut 31. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Abdelouaris Benkirane que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ciro Amoriello es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Perejiles que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mahmmoud Al Muaawda, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Perejiles van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mahmmoud Al Muaawda, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Abdelouaris Benkirane després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Elvis Molema va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, el Perejiles va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Hubert Dolecki s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.