Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TOOL United (120706) - Atlético Vilar (799392) » 633804007: T58/J5/IV

Liga 633804007 Información oficial sobre el partido 633804007 en Hattrick

22.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 5 / IV.39 (3462)

TOOL United Alineación oficial del equipo 'TOOL United' en el partido 1 - 2 Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido
Jesús Partegàs (42') 1 - 0
1 - 1 Apoloniusz Gąska (62')
1 - 2 Prudenci Blanes (80')
TOOL United Alineación oficial del equipo 'TOOL United' en el partido 1 - 2 Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TOOL United Alineación oficial del equipo 'TOOL United' en el partido 0 - 3 Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TOOL United

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 42 minuts, el tirador de faltes del United va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jesús Partegàs, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de United, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Lokiz Irola va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): Noé Puig Saura quasi marca en una jugada assajada de córner que Petar Kolev havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Noé Puig Saura de United va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atlético Vilar

Goles Goles

  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Apoloniusz Gąska va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 62.
  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Prudenci Blanes va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan György Csorvás va estar a punt de posar per davant a Atlético amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Imir Rapushi va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Atlético va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Gerwazy Ćwikowski va quedar-se sol davant el porter Imir Rapushi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atlético que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Cañedo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, el Atlético va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Apoloniusz Gąska s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Philip Terrilon de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.