Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esportivo Irmandinho (1369640) - CCPG A Coruña (779923) » 633802247: T58/J13/IV

Liga 633802247 Información oficial sobre el partido 633802247 en Hattrick

16.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 13 / IV.7 (3430)

Esportivo Irmandinho Alineación oficial del equipo 'Esportivo Irmandinho' en el partido 3 - 0 CCPG A Coruña Alineación oficial del equipo 'CCPG A Coruña' en el partido
Carlos Eduardo Malaver (3') 1 - 0
Alberto Compta (58') 2 - 0
José Rodríguez Majo (88') 3 - 0
Esportivo Irmandinho Alineación oficial del equipo 'Esportivo Irmandinho' en el partido 3 - 0 CCPG A Coruña Alineación oficial del equipo 'CCPG A Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Esportivo Irmandinho Alineación oficial del equipo 'Esportivo Irmandinho' en el partido 2 - 0 CCPG A Coruña Alineación oficial del equipo 'CCPG A Coruña' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esportivo Irmandinho

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Carlos Eduardo Malaver va donar a Irmandinho un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alberto Compta va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Irmandinho pel centre va donar un gran resultat: el gol de José Rodríguez Majo va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Fernando Guerforat una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 10, però una magnífica aturada de Gustavo Salgado va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, David Granollachs gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gustavo Salgado va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Irmandinho ho intentava per la dreta per mitjà de Fernando Guerforat, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Rodríguez Majo de Irmandinho va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CCPG A Coruña

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Witold Dulian va superar els defenses rivals per velocitat al minut 12 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): David Granollachs es va comportar com un juvenil al minut 24 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Väints Seppi no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Olivier Mote estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Olivier Mote va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jesús Cortallo no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del CCPG sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Olivier Mote, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 86 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joaquim Graus de CCPG es va guanyar la targeta groga merescudament.