Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

miguelako (795599) - De Que Planeta Viniste (992019) » 632873410: T58/R1

Copa 632873410 Información oficial sobre el partido 632873410 en Hattrick

21.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 1

Vegarada11 At. Alineación oficial del equipo 'Vegarada11 At.' en el partido 3 - 0 De Que Planeta Viniste Alineación oficial del equipo 'De Que Planeta Viniste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vegarada11 At. Alineación oficial del equipo 'Vegarada11 At.' en el partido 2 - 0 De Que Planeta Viniste Alineación oficial del equipo 'De Que Planeta Viniste' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vegarada11 At.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sebastián Villafaña va estar a punt d'acabar en gol al minut 48, però el porter visitant Miguel Conalos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Patricio Guillán quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Patricio Guillán! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 107 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sebastián Villafaña va estar a punt d'avançar els locals al minut 107 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Vegarada11, Alberto Carnicero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Vegarada11 Cherardo Hernández Alba va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Miguel Conalos va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 2 - 0
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Sebastián Villafaña de Vegarada11, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Miguel Conalos en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 0.

De Que Planeta Viniste

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Marc Tarongí va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Planeta va anar a parar a la dreta de l'atac on en Simón Eleta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): El Planeta va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 49, però en Terry Collins va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 93 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Planeta van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Luis Tejedor va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 108 (Ocasión de contra por la izquierda): Planeta van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 108, però Jesús Maravillas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Tarongí de Planeta es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Adrián Compota de Planeta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Fernando Adrián Compota va xutar fora per a Planeta, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Planeta, Marc Tarongí, col·locà la pilota just a les mans d'en Francesco Di Cara. El marcador: 2 - 0.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Terry Collins de Planeta va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.