Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pachanbirras CF (439045) - Mondariz Auga (312406) » 632872509: T58/R1

Copa 632872509 Información oficial sobre el partido 632872509 en Hattrick

21.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 1

Pachanbirras CF Alineación oficial del equipo 'Pachanbirras CF' en el partido 3 - 4 Los Gruñones FC Alineación oficial del equipo 'Los Gruñones FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pachanbirras CF Alineación oficial del equipo 'Pachanbirras CF' en el partido 0 - 1 Los Gruñones FC Alineación oficial del equipo 'Los Gruñones FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pachanbirras CF

Goles Goles

  • 186 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Pachanbirras amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Juan Pedro Moncayo, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Mahmut Perçin de Pachanbirras va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Fernando Cañavate de Pachanbirras, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Raúl Camoiras en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Pachanbirras, Sergio Ubalde, col·locà la pilota just a les mans d'en Raúl Camoiras. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Pachanbirras, Felice Schiesaro, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Juan Pedro Moncayo va xutar fora per a Pachanbirras, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!

Los Gruñones FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 63 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Sergio Barro de Gruñones marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 13 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Murat Riess va servir per deixar enrere el gegant Felice Schiesaro al minut 13, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Pascal Salmon quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Sergio Barro va estar a punt de posar per davant a Gruñones amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Illatarku Gallegos va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 62, en un 1 contra 1 amb el porter, però Illatarku Gallegos va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Manolo Manrique des de l'esquerra.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Manolo Manrique de Gruñones, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 66, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Vlastimil Zimčík, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 67 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Gruñones va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 98, quan Manolo Manrique va quedar-se sol davant el porter Illatarku Gallegos, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 108 (Ocasión por el centro): Serse Graceffa va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 108, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Illatarku Gallegos va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Gruñones Raúl Camoiras, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Illatarku Gallegos. El marcador continuava 1 - 1.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): En Bogdan Tsymbalov no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Illatarku Gallegos encara el va fer més i el marcador va situar-se 2 - 2 per a Gruñones.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Gruñones Manolo Manrique no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Illatarku Gallegos es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Sergio Barro va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.