Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Conquense UB (1371265) - Real Tozoloneros FC (117817) » 632872151: T58/R1

Copa 632872151 Información oficial sobre el partido 632872151 en Hattrick

21.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 1

Conquense UB Alineación oficial del equipo 'Conquense UB' en el partido 1 - 2 Real Tozoloneros FC Alineación oficial del equipo 'Real Tozoloneros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Conquense UB Alineación oficial del equipo 'Conquense UB' en el partido 0 - 2 Real Tozoloneros FC Alineación oficial del equipo 'Real Tozoloneros FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conquense UB

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ádám Bálint de Conquense es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Conquense van sortir al contraatac al minut 23, però Danel Leiner va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Živko Mrkela es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Conquense, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Lech Siejka va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Eugenio Sicuro de Conquense va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Tozoloneros FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Als 78 minuts de partit, Sergio Scatoletta de Tozoloneros va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Tozoloneros va ser finalitzada des de l'esquerra per Agner Kure al minut 88. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tozoloneros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Matias Manninen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Es duien 85 minuts de partit jugats quan Callum Flower-Ellis va estar a punt de posar per davant a Tozoloneros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Artemio Schiffmacher va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el Tozoloneros va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Nabor Torres Fontes s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agner Kure de Tozoloneros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matias Manninen de Tozoloneros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.