Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pociño CF (1340193) - Envy (310202) » 632871979: T58/R1

Copa 632871979 Información oficial sobre el partido 632871979 en Hattrick

21.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 1

Pociño CF Alineación oficial del equipo 'Pociño CF' en el partido 3 - 0 Envy Alineación oficial del equipo 'Envy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pociño CF Alineación oficial del equipo 'Pociño CF' en el partido 2 - 0 Envy Alineación oficial del equipo 'Envy' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pociño CF

Goles Goles

  • 120 Minuto 105 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 105, indicava inequívocament que en Vicente Erloeta va saber trobar la xarxa rival. Pociño desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 108 Minuto 108 (Gol evento especial imprevisible (general)): Isaac Palahí de Pociño va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Sámal Jakku Prior que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 109 (Gol de falta): Vicente Erloeta va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 109 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a Pociño per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joaquín Caparrós, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Pociño va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Joaquín Caparrós en un 1 contra 1 amb el porter Evangelista Camango, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 79 (Ocasión de penalti): En Vicente Erloeta va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 79, però el porter visitant Evangelista Camango el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83, Mario Caballón arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Envy. La jugada d'estratègia del Pociño per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ismâîl Berdugo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sámal Jakku Prior de Pociño va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Envy

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Envy sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gonzalo Eril, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 22 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Envy va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Menandro Vilor va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Alexis Dugain va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 94 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Envy Raoul Béreau quasi marca al minut 94 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ünsal Duran l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.