Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Fuengirola (314213) - oToNeL City (487156) » 632871958: T58/R1

Copa 632871958 Información oficial sobre el partido 632871958 en Hattrick

21.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 1

F.C. Fuengirola Alineación oficial del equipo 'F.C. Fuengirola' en el partido 5 - 1 Hoth Alineación oficial del equipo 'Hoth' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
F.C. Fuengirola Alineación oficial del equipo 'F.C. Fuengirola' en el partido 7 - 1 Hoth Alineación oficial del equipo 'Hoth' en el partido
Tiene mala suerte 7.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Fuengirola

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Fuengirola contenien la respiració mentre en Claudiu Baubec s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 72 gràcies a la jugada de Germano Vantaggiato, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Janusz Grajkowski de Fuengirola va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 105 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 81, Germano Vantaggiato va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Tommy Mikkelsen, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 4 - 1.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Claudiu Baubec es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dian Ramelan va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Hoth

Goles Goles

  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): En Kaspar Thorstensson va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Joan Carles Aubert la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): Józef Piegzik quasi marca en una jugada assajada de córner que Rafael Ponce havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): El Hoth va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 21 amb un llançament de falta perillós. En Bayardo Domínguez però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gérald Cliquet.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Józef Piegzik de Hoth va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.