Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Rabietos (437693) - Atlètic Barça B (433684) » 632871770: T58/R1

Copa 632871770 Información oficial sobre el partido 632871770 en Hattrick

21.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 1

dapuchi hc Alineación oficial del equipo 'dapuchi hc' en el partido 0 - 5 Atlético do Cuore Alineación oficial del equipo 'Atlético do Cuore' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
dapuchi hc Alineación oficial del equipo 'dapuchi hc' en el partido 1 - 2 Atlético do Cuore Alineación oficial del equipo 'Atlético do Cuore' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,4 % 57,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dapuchi hc

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Héctor Paleologo-Morea va ridiculitzar a en Adolfo Ataz amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Raúl Príncipe de dapuchi va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 200 Minuto 82 (Ocasión de falta): dapuchi va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 82, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Príncipe de dapuchi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Álvaro Barbat de dapuchi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Álvaro Barbat de dapuchi va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Atlético do Cuore

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): En Ştefănuţ Gârbaciu donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 32 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Ştefănuţ Gârbaciu va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Atlético.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del dapuchi. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ragib Dedajić la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atlético es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 44.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Ragib Dedajić va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Atlético, Adolfo Ataz, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.
  • 140 Minuto 62 (Gol de contra de falta): El contraatac de Atlético va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Tareq Wassai va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 5!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Jerome Whyte va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 Jorge Eguiarte va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ştefănuţ Gârbaciu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ragib Dedajić de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.