Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

e.f.puebla (988571) - Borussia Mandalore (1598801) » 631852550: T57/R6

Copa 631852550 Información oficial sobre el partido 631852550 en Hattrick

05.09.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 6

Barosela F.C. Alineación oficial del equipo 'Barosela F.C.' en el partido 7 - 8 Borussia Mandalore Alineación oficial del equipo 'Borussia Mandalore' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barosela F.C. Alineación oficial del equipo 'Barosela F.C.' en el partido 3 - 0 Borussia Mandalore Alineación oficial del equipo 'Borussia Mandalore' en el partido
Tiene mucha potra 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barosela F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jean-Emmanuel Van Orshaegen de Barosela va aconseguir igualar el partit al minut 37, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Corria el minut 61 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Matete Bantuzeko, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 93 (Gol por el centro): Mikkel Køhler va donar a Barosela un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 109 (Gol por la izquierda): Barosela prenia la batuta de l'encontre al minut 109, quan en Dolbert Mastenbroek va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Barosela per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jean-Emmanuel Van Orshaegen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Barosela per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 51, quan Urmas Ubar va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 106 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Petar Trajković va marxar de Erik Čolaković en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Barosela van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 207 Minuto 110 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Udo Doven va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Petar Trajković de Barosela és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 4.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Lucas T'Jampens de Barosela va executar el tir amb una gran tècnica posant el 6 - 5 al marcador.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Urmas Ubar va clavar el 7 - 6 per a Barosela amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Barosela Jean-Emmanuel Van Orshaegen va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Mikkel Køhler xutant per a Barosela va fer anar la pilota just on la volia, però Guglielmo Liotti, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Borussia Mandalore

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb 33 minuts jugats, Erik Čolaković de Mandalore va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 116 Minuto 63 (Gol evento especial rápido + pase): Nicolas Briand va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Miguel De la Maza, que no va fallar i va marcar el 2 - 2.
  • 161 Minuto 108 (Gol por el centro): Al minut 108 en Abdelmannane El-Fassi va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 141 Minuto 111 (Gol de contra por el centro): El Mandalore era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Abdelmannane El-Fassi va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mandalore, l'equip va recuperar la pilota al minut 52 i va contraatacar. En Hristo Radenkov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Mandalore, Jaime Rivero Sanchez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Miguel De la Maza de Mandalore, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Renato Del Serra en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Fernando Seco anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a Mandalore.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Mandalore Adrian-Cătălin Ţorţolea no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Renato Del Serra es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 8.