Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Campio (989790) - Oropesa VsT (1589150) » 631768593: T57/R5

Copa 631768593 Información oficial sobre el partido 631768593 en Hattrick

29.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 5

F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido 6 - 8 Oropesa VsT Alineación oficial del equipo 'Oropesa VsT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido 3 - 5 Oropesa VsT Alineación oficial del equipo 'Oropesa VsT' en el partido
Tiene bastante suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 7,9 % 70,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Campio

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Corria el minut 20 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Josep Besalduch, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Campio al minut 29, que va llançar ajustat al pal en Josep Besalduch. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Campio va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ignacio Prados va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 137 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Juan Sergio Merino la va convertir en gol amb un remat de cap en Josep Besalduch tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 40 el marcador es va actualitzar: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Jorge Miguel Olmedo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de Miguel Taboada va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Gazpio va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): En Benjamín Halcón va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Josep Besalduch de Campio, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Miguel Taboada en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Campio Albert Dudkov va intentar enganyar Miguel Taboada amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Jorge Miguel Olmedo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Poldi Krippendorf de Campio va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 7.

Oropesa VsT

Goles Goles

  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 43 del partit, anotant el 4 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Óscar Matute Suso.
  • 153 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors de Cucs no defallien en cap moment. Producte d'això, en Jacinto Veleña va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 2.
  • 153 Minuto 59 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Cucs seguien lluitant fins al final. Al minut 59, fruit d'aquests esforços, Ramiro Clavijo va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 4 - 4 mitjançant un bon xut de Guido Pagliaro que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 35 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Cucs l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 35, però el xut va sortir desviat.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Guido Pagliaro va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Víctor Canal no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 272 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cucs que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rosendo da Bouza, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Rodolfo Bouzas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Cucs.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Cucs, Nikanor Landa, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Ramiro Clavijo va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Cucs a la tanda de penals: 6 - 7!
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Óscar Matute Suso de Cucs és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 6 - 8.