Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esportiu Benimaclet (1459262) - Black Dragons Athletic (1461661) » 631664070: T57/R4

Copa 631664070 Información oficial sobre el partido 631664070 en Hattrick

22.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 4

Esportiu Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Benimaclet' en el partido 3 - 4 dark rats Alineación oficial del equipo 'dark rats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Esportiu Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Benimaclet' en el partido 4 - 2 dark rats Alineación oficial del equipo 'dark rats' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,1 % 9,1 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esportiu Benimaclet

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Paco Dardalla s'emportà una gran ovació del públic local al minut 32, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 els aficionats van embogir quan en Kevin Hodits va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Benimaclet.
  • 112 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Benimaclet equilibrava la balança al minut 54. En Nikolas Kommatias, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Benimaclet va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 66 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Armando Palafox Castro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Kevin Hodits, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

dark rats

Goles Goles

  • 108 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Matei Purea de dark va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Vojko Vešligaj, que no va perdonar.
  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 42, en Xonás Ameixeenda del dark va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Matei Purea que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 2.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Joaquim Margarido Varejão que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a dark.
  • 138 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): Vojko Vešligaj estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Matei Purea va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 4 al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Felicio Vitores es va quedar sol davant del porter, al minut 25. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Joaquim Margarido Varejão va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Paco Valdivia Bravo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.