Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

inter Madrid fci (1462039) - Atlético Vilar (799392) » 631663571: T57/R4

Copa 631663571 Información oficial sobre el partido 631663571 en Hattrick

22.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 4

sporting hionense Alineación oficial del equipo 'sporting hionense' en el partido 3 - 5 Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
sporting hionense Alineación oficial del equipo 'sporting hionense' en el partido 3 - 3 Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido
Tiene un resultado normal 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 34,0 % 37,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sporting hionense

Goles Goles

  • 105 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 9, Gregor Kiggen va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Diethmar Zonschits, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): sporting prenia la batuta de l'encontre al minut 32, quan en Gregor Kiggen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, Zsolt Mladonyiczki va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 22 quan Heřman Měšťánek de sporting gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): sporting va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Diethmar Zonschits ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Lusini de sporting va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Heřman Měšťánek va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 80, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Atlético Vilar

Goles Goles

  • 163 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 24 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Juan Cañedo.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Als 40 minuts de partit, Prudenci Blanes de Atlético va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atlético van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Apoloniusz Gąska va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 74, quan György Csorvás va posar els visitants Atlético per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a Atlético l'avantatge per 3 - 5. Juan Cañedo en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerwazy Ćwikowski de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.