Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Espartanos Bierzo (799157) - Valmon C.F. (489768) » 631663418: T57/R4

Copa 631663418 Información oficial sobre el partido 631663418 en Hattrick

22.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 4

Goxo Goxo Alineación oficial del equipo 'Goxo Goxo' en el partido 0 - 4 San Blas United Alineación oficial del equipo 'San Blas United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Goxo Goxo Alineación oficial del equipo 'Goxo Goxo' en el partido 0 - 5 San Blas United Alineación oficial del equipo 'San Blas United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Goxo Goxo

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Amarante Moreno hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Francisco de Paula Chapas havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

San Blas United

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador de United Chidozie 'Chewbacca' Houde Aditi va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 29 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Lee Glacken de United l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 34 de partit.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 56, United va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Dylan Walton.
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): Passaven 69 minuts quan en Lee Glacken va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lee Glacken ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Thomas Sereweji que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 216 Minuto 42 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 42 en Chidozie 'Chewbacca' Houde Aditi ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Thomas Sereweji el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Luc 'Skywalker' Gotovi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 44, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 207 Minuto 60 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): United va ser a punt de marcar al minut 60, quan el seu jugador Izki Baratzondo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas