Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sparta de Sibaris (995052) - Spartak de Camas (1431948) » 631515642: T57/R3

Copa 631515642 Información oficial sobre el partido 631515642 en Hattrick

15.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 3

Sparta de Sibaris Alineación oficial del equipo 'Sparta de Sibaris' en el partido 3 - 2 Casla F.C. Alineación oficial del equipo 'Casla F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sparta de Sibaris Alineación oficial del equipo 'Sparta de Sibaris' en el partido 1 - 2 Casla F.C. Alineación oficial del equipo 'Casla F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,5 % 2,5 % 81,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta de Sibaris

Goles Goles

  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Raúl Albalá va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Sibaris empatava el partit, 1 a 1, al minut 65.
  • 140 Minuto 68 (Gol de contra de falta): El contraatac de Sibaris va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Sebastià Pobla va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!
  • 142 Minuto 94 (Gol de contra por la izquierda): En Juan Vilches va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Abel Calahorra va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sibaris.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Alejandro Desllor va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Manuel Noguera, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Casla F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Casla F.C. agafava avantatge al minut 21 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ditlev Holmgaard amb mestria.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 71. L'anotador per Casla F.C. va ser Uladzimir Zhydkevicz, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ditlev Holmgaard després de 29 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Abdelrani Merakchi va poder desviar-lo a córner.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Es duien 67 minuts de partit jugats quan Uladzimir Zhydkevicz va estar a punt de posar per davant a Casla F.C. amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Abdelrani Merakchi va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, un refús desafortunat de Abdelrani Merakchi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Uladzimir Zhydkevicz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 103 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Patryk Mańka no va ser aprofitada per en Diego Sáenz Martínez que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Desllor de Casla F.C. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patryk Mańka de Casla F.C. es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.