Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lineker forever (1600462) - C.F. Morales (1338161) » 631515387: T57/R3

Copa 631515387 Información oficial sobre el partido 631515387 en Hattrick

15.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 3

lineker forever Alineación oficial del equipo 'lineker forever' en el partido 2 - 1 Plüs Ultra Alineación oficial del equipo 'Plüs Ultra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
lineker forever Alineación oficial del equipo 'lineker forever' en el partido 3 - 1 Plüs Ultra Alineación oficial del equipo 'Plüs Ultra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lineker forever

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): lineker va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 42 Kony Vallejo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Els seguidors del lineker contenien la respiració mentre en Ramón Rivas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Aki Ylisaukko-oja del lineker ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Konrad Engelund! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramón Rivas de lineker va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Plüs Ultra

Goles Goles

  • 160 Minuto 43 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Genís Ballester va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 43: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ultra va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Valentín Álvarez Areces, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ultra va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Maurici de Quadras va desviar el xut final de Genís Ballester després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Guido Zecchin que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): Guido Zecchin de Ultra, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 93, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 94 (Ocasión evento especial córner peinado): Jeferson Barrios quasi marca en una jugada assajada de córner que Guido Zecchin havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 262 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Al minut 105 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Willy Schadt va fer una jugada per la banda esquerra, però Maurici de Quadras va aturar el seu xut.