Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Garena Esparta F.C. (311532) - noganonipatrás (1414677) » 631515365: T57/R3

Copa 631515365 Información oficial sobre el partido 631515365 en Hattrick

15.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 3

La Garena Esparta F.C. Alineación oficial del equipo 'La Garena Esparta F.C.' en el partido 5 - 4 noganonipatrás Alineación oficial del equipo 'noganonipatrás' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Garena Esparta F.C. Alineación oficial del equipo 'La Garena Esparta F.C.' en el partido 1 - 1 noganonipatrás Alineación oficial del equipo 'noganonipatrás' en el partido
Tiene mucha potra 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,3 % 23,2 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Garena Esparta F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 72 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tzetzo Atanasov no va poder aturar Ferrán Canalejas de Garena, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 72 el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Garena a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en José Miguel Ciudadano va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Garena Ferrán Canalejas quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Joaquim Cols de Garena va intentar batre la porteria rival al minut 59 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Melchor González de Garena va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Gaietà Llisterri de Garena va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Gaietà Llisterri de Garena va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Gonzalo Varona Rojas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Garena.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Txaber Kanpo de Garena, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Airat Nasibov en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Garena Oinatz Zubiria no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Airat Nasibov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Joaquim Cols de Garena, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Airat Nasibov en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.

noganonipatrás

Goles Goles

  • 105 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 6, Dániel Pataki va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Diego Salvador, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Frederiko Arestieta de llagosta es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de llagosta Raúl Labraña Peña no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gonzalo Varona Rojas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de llagosta, Diego Salvador, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Mokhtar Chemlawi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de llagosta Oswaldo Mérida va intentar enganyar Gonzalo Varona Rojas amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de llagosta Dániel Pataki va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.