Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dark Emperors (1419176) - F.C. Riudarenes Hornets (1598018) » 631514859: T57/R3

Copa 631514859 Información oficial sobre el partido 631514859 en Hattrick

15.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 3

Dark Emperors Alineación oficial del equipo 'Dark Emperors' en el partido 5 - 2 F.C. Riudarenes Hornets Alineación oficial del equipo 'F.C. Riudarenes Hornets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Dark Emperors Alineación oficial del equipo 'Dark Emperors' en el partido 6 - 1 F.C. Riudarenes Hornets Alineación oficial del equipo 'F.C. Riudarenes Hornets' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dark Emperors

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Emperors contenien la respiració mentre en Manuel Ramírez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): En Èric Siquier de Emperors va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Emperors va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Csaba Iglódi des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, Emperors va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Csaba Iglódi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Csaba Iglódi va incrementar l'avantatge de Emperors amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 63 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Enrique Calvo va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Csaba Iglódi. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Werner Schwartz, el jugador de Emperors va ser expulsat al minut 80.

F.C. Riudarenes Hornets

Goles Goles

  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Dāvis Omiņš va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Riudarenes, Alois Otto-Kuestner, que va marcar, sense saber com, el 5 - 1.
  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 els aficionats de Riudarenes van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Sven Hassell va anotar el 5 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Luigi Eisenhart va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Moreno Dell'Erba.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Valerio Robres va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Riudarenes, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Enrique Calvo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.