Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico de Xerez (1434477) - professionales (1419494) » 631514240: T57/R3

Copa 631514240 Información oficial sobre el partido 631514240 en Hattrick

15.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 3

Atletico de Xerez Alineación oficial del equipo 'Atletico de Xerez' en el partido 3 - 4 Adri Team Alineación oficial del equipo 'Adri Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico de Xerez Alineación oficial del equipo 'Atletico de Xerez' en el partido 2 - 1 Adri Team Alineación oficial del equipo 'Adri Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Xerez

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atletico va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 18, però en Pepe Alegre va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 287 Minuto 29 (Ocasión tiro lejano): El Atletico se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 29, en Jord van der Ven va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Xabier Zuleta ja els havia advertit que el porter contrari, en Mugur Vălean, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Rutger Wolfsberger de Atletico, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mugur Vălean en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Carlos Mario Páramo xutant per a Atletico va fer anar la pilota just on la volia, però Mugur Vălean, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Pepe Alegre anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Atletico.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Javier Topete va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Atletico a la tanda de penals: 3 - 2!
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jesús Pérez-Cid de Atletico anava molt fort i col·locat però Mugur Vălean no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.

Adri Team

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Teodor Picó va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Tomàs Chisvert, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 72 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 97 (Ocasión de falta): Iván Balaguer va xutar magistralment una falta al minut 97 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 285 Minuto 105 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atletico. La jugada d'estratègia del Adri per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Arbo Rebeit va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mihai Stegărescu de Adri va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pol Vidal de Adri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Tomàs Chisvert, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Carlos Mario Páramo va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Adri i 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Adri, 雷 (Lei) 偌徽 (Ruohui), es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Iván Balaguer va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Gilberto Urquiola va clavar el 3 - 3 per a Adri amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Adri Teodor Picó no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Carlos Mario Páramo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.