Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Victor Club de Futbol (438067) - Termitas Asesinas (1600618) » 631514156: T57/R3

Copa 631514156 Información oficial sobre el partido 631514156 en Hattrick

15.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 3

Victor Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Victor Club de Futbol' en el partido 0 - 2 Termitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Termitas Asesinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Victor Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Victor Club de Futbol' en el partido 0 - 1 Termitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Termitas Asesinas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Victor Club de Futbol

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Xoan Bergantiños va rebre molts aplaudiments. Al minut 15 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 235 Minuto 77 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Imre Gombaszögi va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Osorio Zayas de VCF es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Termitas Asesinas

Goles Goles

  • 174 Minuto 34 (Gol de penalti): En Abel Cariello va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 34. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 187 Minuto 78 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Termitas va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Amokrane Boziyadi en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 24 (Ocasión tiro lejano): Al minut 24 un refús amb el peu d'en Raúl Menéndez va anar a parar als peus del Asier Bardolet que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 280 Minuto 58 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 58 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Dalibor Hojný va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Raúl Menéndez va estar atent i va desviar la pilota a córner.