Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Centulina Team (125784) - Los galacticos de Freeman (437599) » 631342034: T57/R2

Copa 631342034 Información oficial sobre el partido 631342034 en Hattrick

08.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 2

Centulina Team Alineación oficial del equipo 'Centulina Team' en el partido 4 - 1 Perikitos Alineación oficial del equipo 'Perikitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Centulina Team Alineación oficial del equipo 'Centulina Team' en el partido 3 - 1 Perikitos Alineación oficial del equipo 'Perikitos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Centulina Team

Goles Goles

  • 114 Minuto 29 (Gol de penalti): Centulina va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per George-Daniel Mălinoiu, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 120 Minuto 37 (Gol de falta): Una falta al minut 37 va provocar un lliure directe. George-Daniel Mălinoiu el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Nguyễn Thường va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Centulina va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sebastiano Viotti progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Centulina va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ludolf Obara en un 1 contra 1 amb el porter Michele Jerry, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iman Agha Barati.

Perikitos

Goles Goles

  • 106 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 10 i semblava que Perikitos desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Kemal Sayar va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Guillermo Pascual Pérez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 18 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Perikitos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Andrei-Alexandru Deneş va estar a punt de posar per davant a Perikitos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Germano Sanavio va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Claudiu Dârdală quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.