Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlhetic Xigró (313221) - Cuellar F.C. (1335669) » 631341990: T57/R2

Copa 631341990 Información oficial sobre el partido 631341990 en Hattrick

08.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 2

Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido 6 - 8 Cuellar F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuellar F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido 4 - 4 Cuellar F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuellar F.C.' en el partido
Tiene suerte 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,2 % 37,0 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlhetic Xigró

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els jugadors del Atlhetic amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 29, deixant Juan Carlos Guisla en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Cristiano Minini va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Atlhetic empatava el partit, 2 a 2, al minut 38.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 els aficionats van embogir quan en Michael von der Groeben va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Atlhetic.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alberto Sanjuán ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Atlhetic es posava per davant 4 a 3.
  • 122 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Atlhetic, atacant per l'esquerra al minut 102, va aprofitar el magnífic llançament de Picio Castro per agafar avantatge al marcador: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Atlhetic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Picio Castro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ulises Vigata.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Dado Huseinpašić va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atlhetic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 86 per blocar una centrada d'en Juan Carlos Guisla va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atlhetic.
  • 223 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Al minut 107 es va veure una gran oportunitat per a Atlhetic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cristiano Minini, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 105, Picio Castro de Atlhetic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Atlhetic Michael von der Groeben, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ulises Vigata. El marcador continuava 5 - 5.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Cristiano Minini xutant per a Atlhetic va fer anar la pilota just on la volia, però Ulises Vigata, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Dado Huseinpašić va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 7.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Giorgian Zotică de Atlhetic va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 8.

Cuellar F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cuellar van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Martín Ameixeira va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Passats 34 minuts de partit, Cuellar es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Martín Ameixeira es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 71 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Gianni Mazzonna.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Gianni Mazzonna va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 4 - 4 al minut 79.
  • 162 Minuto 104 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 104, quan Martín Ameixeira va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Tommy Fagerfeldt per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 51, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giovanni Galluccio de Cuellar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Tommy Fagerfeldt de Cuellar, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Stefan Dobbyn en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Gianni Mazzonna anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 7 per a Cuellar.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Cuellar Emil Ingenheim no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Stefan Dobbyn es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 8.