Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapid Betxi (1338432) - Jagnarok (778187) » 631341841: T57/R2

Copa 631341841 Información oficial sobre el partido 631341841 en Hattrick

08.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 2

Rapid Betxi Alineación oficial del equipo 'Rapid Betxi' en el partido 3 - 0 Hitman is back, F.C. Alineación oficial del equipo 'Hitman is back, F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rapid Betxi Alineación oficial del equipo 'Rapid Betxi' en el partido 3 - 2 Hitman is back, F.C. Alineación oficial del equipo 'Hitman is back, F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,6 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid Betxi

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Rapid va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Vezullim Agolli va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Rapid va augmentar la diferència quan Réginald Tollet no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Réginald Tollet va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Rapid, al minut 82. El marcador va canviar a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vezullim Agolli va fer una magnífica centrada, però la rematada de Tom Sagan va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Ciro De biagi gairebé va marcar per a Rapid des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Hitman is back, F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Naldo Gelida que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12 Alberto Moreno Cervera va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Simi Măjeri va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ivan Peychev quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Rafael Benito quasi redueix la diferència al marcador al minut 81, però una gran estirada d'en Simi Măjeri va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 83, quan un error defensiu va deixar Naldo Gelida completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.