Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GaLLeTiCoS F.C. (1461570) - MADAFAKAS FC (1460814) » 631341574: T57/R2

Copa 631341574 Información oficial sobre el partido 631341574 en Hattrick

08.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 2

Artzen Taldea Alineación oficial del equipo 'Artzen Taldea' en el partido 2 - 1 Dream Team CF Alineación oficial del equipo 'Dream Team CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Artzen Taldea Alineación oficial del equipo 'Artzen Taldea' en el partido 2 - 6 Dream Team CF Alineación oficial del equipo 'Dream Team CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,8 % 88,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Artzen Taldea

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Artzen contenien la respiració mentre en Annunziato Tartagni s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Artzen va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Adrian Cârstică, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Laurean Vasilan de Artzen va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Annunziato Tartagni de Artzen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Dream Team CF

Goles Goles

  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Dream va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Petar Tanev va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Marco Agnelli va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ivo Lukačević rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Petar Tanev quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Dream va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Alfio Guglieri no va poder controlar.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): El Dream va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Petar Tanev la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Ivo Lukačević va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Álvaro Valenciano no es va rendir i va fer unes grans aturades.