Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Conos! (124942) - C.F Rayo Escalonilla (1416042) » 631341381: T57/R2

Copa 631341381 Información oficial sobre el partido 631341381 en Hattrick

08.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 2

Gran Canaria Sport Alineación oficial del equipo 'Gran Canaria Sport' en el partido 0 - 4 C.F Rayo Escalonilla Alineación oficial del equipo 'C.F Rayo Escalonilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gran Canaria Sport Alineación oficial del equipo 'Gran Canaria Sport' en el partido 0 - 1 C.F Rayo Escalonilla Alineación oficial del equipo 'C.F Rayo Escalonilla' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gran Canaria Sport

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Agostino Dintén! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

C.F Rayo Escalonilla

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Clemente Pasqualetti va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 180 Minuto 21 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 21 pels visitants. En Elvio Dellai va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Amado Pedreda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Escalonilla per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 66. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Elvio Dellai. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Adán Ciprés va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Amado Pedreda rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 Sacha Schmidtke va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Celino Sáinz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 284 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Elvio Dellai de Escalonilla va fallar un penal al minut 65. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.