Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Lorca (1455291) - Rechaos F.C. (1372386) » 631341333: T57/R2

Copa 631341333 Información oficial sobre el partido 631341333 en Hattrick

08.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 2

BALON DE ORO Alineación oficial del equipo 'BALON DE ORO' en el partido 2 - 0 Bastavales UD Alineación oficial del equipo 'Bastavales  UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BALON DE ORO Alineación oficial del equipo 'BALON DE ORO' en el partido 2 - 0 Bastavales UD Alineación oficial del equipo 'Bastavales  UD' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BALON DE ORO

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): BALON, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Ernest Szramowiat per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan BALON va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jesús Valcárcel des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): Casey Finney hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Toni Brenauer havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Jesús Valcárcel gairebé va marcar per a BALON des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Valcárcel va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Edmundo Godinho es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Bastavales UD

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 20 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Giv Soraiaei, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): El BTV va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 57, però en Artur Ścibiorek va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): BTV van seguir progressant per la banda dreta. Víctor Seras Bueno va tenir la seva oportunitat al minut 72, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Artur Ścibiorek.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Seras Bueno de BTV la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kent Vikmar de BTV va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.