Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peset (435189) - RBBCarmona (492695) » 631340953: T57/R2

Copa 631340953 Información oficial sobre el partido 631340953 en Hattrick

08.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 2

Peset Alineación oficial del equipo 'Peset' en el partido 9 - 0 RBBCarmona Alineación oficial del equipo 'RBBCarmona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Peset Alineación oficial del equipo 'Peset' en el partido 6 - 0 RBBCarmona Alineación oficial del equipo 'RBBCarmona' en el partido
Tiene bastante suerte 6.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peset

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Mauro Fernández Santillana va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Francisco Redondo, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Éric Sainte-Luce va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del RBBCarmona. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alfredo Canter la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Peset es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 25.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Peset a 4 - 0. Alfredo Canter va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Peset va augmentar la diferència quan Xabier Pouseu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 137 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 60 una excel·lent centrada de Xabier Pouseu va arribar a Éric Sainte-Luce, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 6 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan Peset va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Éric Sainte-Luce des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Éric Sainte-Luce de Peset va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 0.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del Peset va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mauro Fernández Santillana, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 9 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Al minut 42 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Adolfo Hermenegildo, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adolfo Hermenegildo de Peset va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

RBBCarmona