Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

luisixu F.C. (795444) - Malculillo_ (776268) » 631340264: T57/R2

Copa 631340264 Información oficial sobre el partido 631340264 en Hattrick

08.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 2

luisixu F.C. Alineación oficial del equipo 'luisixu F.C.' en el partido 2 - 4 Dr.Stylo'sTeam Alineación oficial del equipo 'Dr.Stylo'sTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
luisixu F.C. Alineación oficial del equipo 'luisixu F.C.' en el partido 0 - 1 Dr.Stylo'sTeam Alineación oficial del equipo 'Dr.Stylo'sTeam' en el partido
Tiene suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

luisixu F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 65 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Vittorio Busetto no va poder aturar Juan Francisco Lebarten de luisixu, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 65 el 1 - 1.
  • 114 Minuto 80 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 80. Agapito Palacios, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gergori Salaberria de luisixu va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Daniel Asenjo que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): luisixu van sortir al contraatac al minut 71, però Daniel Asenjo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ricardo Cuello de luisixu anava molt fort i col·locat però Ivan Pera no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Josías Eguiarte, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ivan Pera va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de luisixu i 2 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de luisixu Álvaro Salvador, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ivan Pera. El marcador continuava 2 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Daniel Asenjo de luisixu va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Dr.Stylo'sTeam

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Dr.StylosTeam va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 9. Tommi Saarento va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Tommi Saarento va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 70 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 70 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Joaquín Urquiola de Dr.StylosTeam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jay Wanderer.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Jay Wanderer va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Dr.StylosTeam a la tanda de penals: 2 - 3!
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Cristiano Poletto xutant per a Dr.StylosTeam va fer anar la pilota just on la volia, però Rafael Laffineur, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Quim Valls va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.