Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AsteriscoPuntoBas (800463) - Deobriga (993731) » 631340196: T57/R2

Copa 631340196 Información oficial sobre el partido 631340196 en Hattrick

08.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 2

AsteriscoPuntoBas Alineación oficial del equipo 'AsteriscoPuntoBas' en el partido 3 - 4 Deobriga Alineación oficial del equipo 'Deobriga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AsteriscoPuntoBas Alineación oficial del equipo 'AsteriscoPuntoBas' en el partido 2 - 0 Deobriga Alineación oficial del equipo 'Deobriga' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AsteriscoPuntoBas

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Passat el minut 11 de joc, Benoît Morel facilitava les coses al AsteriscoPuntoBas amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Oskar Pante de AsteriscoPuntoBas aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Davide Buchmann la va rematar Abdón Düring amb una magnífica volea que va fer pujar per a AsteriscoPuntoBas el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Ron Bjerrum arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 205 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): AsteriscoPuntoBas va estar a punt de marcar quan Gustavo Stefanin va fer una passada impressionant a Davide Buchmann, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ron Bjerrum va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 206 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 15, tothom va saber perquè en Davide Buchmann era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Gabriel Portela va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 84, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Deobriga

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Aitanu Sánchez de Deobriga va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 16 minuts quan Bernd-Detlef Lehecka va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Deobriga.
  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): Bernd-Detlef Lehecka va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Deobriga, al minut 51. El marcador va canviar a 2 - 3.
  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): Deobriga sabia com jugar al contraatac, i al minut 55, George-Constantin Berzovan va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): El Deobriga va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 85, però en Virgilio Spataro va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.