Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E. SABADELL F.C.D. (779053) - Atlètic Plegamans (1580384) » 631340099: T57/R2

Copa 631340099 Información oficial sobre el partido 631340099 en Hattrick

08.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 2

Racing Madarnás R.C. Alineación oficial del equipo 'Racing Madarnás R.C.' en el partido 5 - 1 Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Madarnás R.C. Alineación oficial del equipo 'Racing Madarnás R.C.' en el partido 2 - 1 Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido
Tiene bastante suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Madarnás R.C.

Goles Goles

  • 110 Minuto 23 (Gol de falta): Al minut 23, Madarnás van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Abraão Pires va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bogumił Worobiec, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Madarnás a 3 - 1. David Climent va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): En David Sanchez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Madarnás, un peu providencial d'en David Climent va situar el 4-1 al panell digital.
  • 130 Minuto 51 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Abraão Pires va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 51 el resultat passava a ser de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): David Sanchez de Madarnás va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Emil Mihailovici que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 224 Minuto 33 (Ocasión de penalti): En Abraão Pires va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 33, però el porter visitant José María Escarramad el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hubert Snethlage per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José María Escarramad va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guryon Gerrassy de Madarnás va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atlètic Plegamans

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador de Plegamans Diego Alemán va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 12 amb un gran xut des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Agustín Orquín de Plegamans es va guanyar la targeta groga merescudament.