Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Bercial CF (1599601) - Jacomola C.F. (124744) » 631339700: T57/R2

Copa 631339700 Información oficial sobre el partido 631339700 en Hattrick

08.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 2

Sporting Bercial CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Bercial CF' en el partido 3 - 4 Jacomola C.F. Alineación oficial del equipo 'Jacomola C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Bercial CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Bercial CF' en el partido 1 - 1 Jacomola C.F. Alineación oficial del equipo 'Jacomola C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,5 % 10,7 % 65,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Bercial CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Mircea Colceag va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sporting va anar a parar a la dreta de l'atac on en Hartmut Neitemeier, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75, Francisco Fernán Jiménez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Valenzuela Trillo de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Sporting, Shimon Malichi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Nestor Portvenko va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 0.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Anı Pekbaş de Sporting, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jean-Pierre Van Vlaenderen en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 0.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Sporting Antonio Matute va intentar enganyar Jean-Pierre Van Vlaenderen amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Sporting, Jorge Eznariaga, col·locà la pilota just a les mans d'en Jean-Pierre Van Vlaenderen. El marcador: 3 - 2.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Francisco Fernán Jiménez de Sporting va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Jacomola C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Pere Ollé va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francisco Eransus va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de Francisco Eransus, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hans Haustein no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 86 (Ocasión de falta): Thomas Brunet va xutar magistralment una falta al minut 86 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Al minut 103 de partit, Ciro Ioli quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicola La Piana de Jacomola amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Hans Haustein va xutar fora per a Jacomola, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Jacomola Medard Kukučiar, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Francisco Eransus. El marcador continuava 2 - 0.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Jacomola Juan Villaquilambre no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Francisco Eransus es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Fernando Valdés Velázquez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Jacomola.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Isidoros Violaris de Jacomola va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Nicola La Piana va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.