Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cobayu C.F (779413) - Club Himne (1365358) » 631339621: T57/R2

Copa 631339621 Información oficial sobre el partido 631339621 en Hattrick

08.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 2

barrioalto Alineación oficial del equipo 'barrioalto' en el partido 5 - 6 Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
barrioalto Alineación oficial del equipo 'barrioalto' en el partido 1 - 0 Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido
Tiene mucha potra 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barrioalto

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gottbert Beiboot va entorpir al marcador d'en Daniel-Valentin Colceriu per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip barrioalto Bob Zorzi quasi marca al minut 47 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Wiesław Hausman l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): barrioalto per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 70, quan Valdek Niinemets va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Christos Pachidis anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a barrioalto.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de barrioalto, Marco Fremer, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Valdek Niinemets va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Daniel-Valentin Colceriu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a barrioalto.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Pablo Melida anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a barrioalto.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de barrioalto Bob Zorzi va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Club Himne

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Himne van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 7, però Jordi Margalef va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): Himne van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 35 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Didac Ecay no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Himne van sortir al contraatac amb encert al minut 53, però Lucio Trimboli no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 99 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Himne sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Kelepi MacGill, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 99 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 105 (Ocasión de contra por la derecha): Iván Jubitero va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Himne que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Himne Didac Ecay no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marco Fremer es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Mark Umaru de Himne, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marco Fremer en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): Jordi Margalef de Himne va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Marco Fremer s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 3 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Iván Jubitero de Himne, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marco Fremer en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Miqui Salla anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Himne.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Himne Michaël Ray no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marco Fremer es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.