Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Levski-Rubi (1370934) - L'H (990132) » 631339430: T57/R2

Copa 631339430 Información oficial sobre el partido 631339430 en Hattrick

08.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 2

Levski-Rubi Alineación oficial del equipo 'Levski-Rubi' en el partido 3 - 4 L'H Alineación oficial del equipo 'L'H' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Levski-Rubi Alineación oficial del equipo 'Levski-Rubi' en el partido 1 - 1 L'H Alineación oficial del equipo 'L'H' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,2 % 28,5 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Levski-Rubi

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 35, Tom Saunders de Levski empatava el partit: 1 - 1.
  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Levski equilibrava la balança al minut 66. En Tom Saunders, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): El Levski va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Gandolfo Mereu la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Xavier Pelle de Levski va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 49, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 94 (Tarjeta roja directa): Al minut 94, Alberto Nelies de Levski va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Levski Edelmiro Grueira, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Tommaso Peiti. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Miguel Fernández Granados anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Levski.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Levski David Gurria va intentar enganyar Tommaso Peiti amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Levski Tom Saunders va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Steven Pullin de Levski va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Levski, Gilles Jeanmougin, col·locà la pilota just a les mans d'en Tommaso Peiti. El marcador: 3 - 3.

L'H

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Tibor Szabó va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 170 Minuto 42 (Gol de falta): Al minut 42, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Olexiy Baltacha posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tibor Szabó va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Sylvester Riek va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de LH que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 102 (Ocasión por el centro): LH va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 102, quan Friedrich Baumgartner va quedar-se sol davant el porter David Gurria, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Friedrich Baumgartner de LH va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Tommaso Peiti xutant per a LH va fer anar la pilota just on la volia, però David Gurria, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Patrick Randahl de LH va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de LH, Tibor Szabó, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Przemysław Myszor de LH anava molt fort i col·locat però David Gurria no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Hilal Aydınel va xutar fora per a LH, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Olexiy Baltacha va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.