Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Totalla (1415910) - Proxibecas (1595639) » 631336480: T57/R2

Copa 631336480 Información oficial sobre el partido 631336480 en Hattrick

08.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 2

Sporting de Totalla Alineación oficial del equipo 'Sporting de Totalla' en el partido 0 - 3 Proxibecas Alineación oficial del equipo 'Proxibecas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting de Totalla Alineación oficial del equipo 'Sporting de Totalla' en el partido 0 - 5 Proxibecas Alineación oficial del equipo 'Proxibecas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Totalla

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): El Sporting va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Óscar Balboa la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sporting sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Txomin Arrugaetagotxikoa, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 53 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Proxibecas

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Proxibecas va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 40. Javier Canciller va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Enrique Brenes de Proxibecas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 58 de partit.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Hami Abedi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Proxibecas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Winfred Mayer-Eggert va desviar el xut final de Pedro Dupuy després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Piotr Rutecki quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Winfred Mayer-Eggert, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): Enrique Posquieres hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en 米 (Mi) 力贤 (Lixian) havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després de 70 minuts, 米 (Mi) 力贤 (Lixian) va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Winfred Mayer-Eggert va estar atent i va desviar la pilota a córner.