Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Cudillero (1597831) - Navarcles F.C. (1600933) » 628654307: T57/J3/VII

Liga 628654307 Información oficial sobre el partido 628654307 en Hattrick

18.08.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 3 / VII.940 (38976)

Papitos United Alineación oficial del equipo 'Papitos United' en el partido 3 - 1 Real Suciedad de Futbol Alineación oficial del equipo 'Real Suciedad de Futbol' en el partido
Romain Robiquet (6') 1 - 0
Celdoni Alsina (19') 2 - 0
Edgar McCann (39') 3 - 0
3 - 1 Joan Pol Dosrius (69')
Papitos United Alineación oficial del equipo 'Papitos United' en el partido 3 - 1 Real Suciedad de Futbol Alineación oficial del equipo 'Real Suciedad de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Papitos United Alineación oficial del equipo 'Papitos United' en el partido 4 - 0 Real Suciedad de Futbol Alineación oficial del equipo 'Real Suciedad de Futbol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Papitos United

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): Salvador Pancorbo va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Romain Robiquet, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Papitos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Celdoni Alsina va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Edgar McCann va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 39 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 8 quan Romain Robiquet de Papitos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Heinrich Winterstein, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Humberto Mantilla va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Real Suciedad de Futbol

Goles Goles

  • 117 Minuto 69 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Humberto Mantilla, que quasi sense aire va regalar la pilota a Joan Pol Dosrius de Suciedad, que, amb energies de reserva, va fer el 3 - 1. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Celdoni Alsina va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 28 de joc.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): Mariano Alesanco hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Óscar Muruetagoyena havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.