Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PUERCOESPIN (1601990) - BOLAEXTRA (1433123) » 628651567: T57/J4/VII

Liga 628651567 Información oficial sobre el partido 628651567 en Hattrick

25.08.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 4 / VII.891 (38927)

Vorlander Alineación oficial del equipo 'Vorlander' en el partido 2 - 1 FC Obente Alineación oficial del equipo 'FC Obente' en el partido
Iñigo Ziarsolo (67') 1 - 0
1 - 1 Tomás Pozo (69')
Juan Indacoechea (87') 2 - 1
Vorlander Alineación oficial del equipo 'Vorlander' en el partido 2 - 1 FC Obente Alineación oficial del equipo 'FC Obente' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vorlander Alineación oficial del equipo 'Vorlander' en el partido 2 - 0 FC Obente Alineación oficial del equipo 'FC Obente' en el partido
Tiene un resultado normal 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vorlander

Goles Goles

  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 67 gràcies a la jugada de Iñigo Ziarsolo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Corria el minut 87 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Juan Indacoechea, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Patrici Trafach va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vorlander se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Iñigo Ziarsolo va fer al minut 34 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alejandro Arozena, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 48 per blocar una centrada d'en Fructuoso Beneitez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vorlander.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Iñigo Ziarsolo del Vorlander ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fructuoso Beneitez de Vorlander es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wolff Guendisch de Vorlander va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Wolff Guendisch de Vorlander per doble groga al minut 74.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Alejandro Arozena de Vorlander va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Obente

Goles Goles

  • 164 Minuto 69 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 69 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Obente. Tomás Pozo el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en David Millàs no va ser aprofitada per en Aberwas Benyoussef que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Obente, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Lambert Santaeulàlia va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Segimon Selva ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Tosas.