Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Compromís (993748) - Gambiteros (1599032) » 628648549: T57/J5/VII

Liga 628648549 Información oficial sobre el partido 628648549 en Hattrick

01.09.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 5 / VII.837 (38873)

Compromís Alineación oficial del equipo 'Compromís' en el partido 7 - 0 blabla team Alineación oficial del equipo 'blabla team' en el partido
Rupert Kemming (23') 1 - 0
Fernando Valdivia Corral (32') 2 - 0
Ingar Mosli (33') 3 - 0
Aris Chyrsostomou (49') 4 - 0
Andrea Nuzzo (62') 5 - 0
Frantz Bielefeldt (72') 6 - 0
Aris Chyrsostomou (78') 7 - 0
Compromís Alineación oficial del equipo 'Compromís' en el partido 7 - 0 blabla team Alineación oficial del equipo 'blabla team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Compromís Alineación oficial del equipo 'Compromís' en el partido 3 - 0 blabla team Alineación oficial del equipo 'blabla team' en el partido
Tiene mucha potra 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Compromís

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rupert Kemming, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Compromís se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 23.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): En Alberto Alvarado entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Compromís, un peu providencial d'en Ingar Mosli va situar el 3-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Aris Chyrsostomou va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Andrea Nuzzo de Compromís va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, Compromís va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Frantz Bielefeldt, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Aris Chyrsostomou va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 78 el resultat passava a ser de 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Pepito Ribera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Pepito Ribera arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Rupert Kemming s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

blabla team

Goles Goles

  • 125 Minuto 32 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Fernando Valdivia Corral va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 32. 2-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Laureano Elesgarai es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Mauricio Vílchez quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 254 Minuto 69 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de blabla i el va llençar en Marcelo Zambrano, però el va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Arrufat de blabla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.